SoundMAGIC E10BT Bluetooth In-Ear fülhallgató headset

MOST AJÁNDÉK 100% UV szűrős napszeműveggel és ingyenes szállítással! Használni kell ezt a kuponkódot az ingyenes szállításhoz: " MUZIXALLITAS " !


A SoundMAGIC E10 a világ egyik legsikesebb fülhallgató modellje. 2010-es megjelenésekor azonnal elnyerte az angol What-Hifi újság legjobb füllhalgatójának díját az 50 GBP alatti kategóriában - amit aztán mai napig, sorozatban hatszor meg tudott védeni. A titok a gondos és mindenre kiterjedő figyelem, amivel Tony XU a SoundMAGIC alapítója újra és újra optimalizálja, finomítja a termékeit és elve, hogy csak a legjobbat adja az árkategóriában.


A sokszoros díjnyertes E10-es fülhallgatónak a továbbfejlesztett, vezetéknélküli változata az E10BT, ami a már megszokott, jellegzetes és rendkívül szerethető hangképet vezeték nélkül is tudja biztosítani. Az E10BT hangja megdöbbentően részletgazdag, a sztereó színpadképe meglepően széles - hangja kategóriákkal az árcédulája fölött jár. Jellegzetes, karakteres rendkívül mélyre hatoló basszus tartománya ( 13,5mm-es neodímium egyedi meghajtó) nem teng túl  és nem nyomja el a közép, magas tartományokat sem - mégis egyedülálló élmény vele a zenehallgatás. Azoknak, akik idáig megelégedtek a telefonokhoz gyárilag adott fülhallgatókkal pedig egy teljesen új világba nyújt betekintést.


Az egyedi technológiának köszönhetően képes a "Red book CD" 16bit 44.1kHz minőségű digitális felbontás továbbítására Bluetooth-on keresztül, amit aztán a beéépített 24bites DAC konvertál, majd az igényes erősítő erősít fel. Az eredmény? Jobb dinamika, szélesebb és mélyebb tér, még jobban a zene közepébe vonja a hallgatót. 


A BT 4.1 technológia segítésgével kellően alacsony energiafogyasztás és stabil kapcsolat jellemzi. Akár 12 órai folytonos zenehallgatást ( 10óra folyamatos telefonálást) is lehetővé tesz - a hangerő függvényében -  a megnövelt akkumulátor, miközben egy kis csíptetővel a ruhánkhoz, gallérunkhoz rögzíthető, stabilizálható a fülhallgató.


Az E10BT kimagasló termék, remek választás akármilyen zenei stílushoz, miközben visszafogottan elegáns megjelenése nem tolakodó. A vezeték nélküli zenehallgatás ultimatív módja, amivel telefonálni is lehet a létező legkevesebb kompromisszum megkötésével.


 


A SoundMAGIC E10 BT viselését és komfortját, valamint hangzását is nagyban tovább lehet javítani a COMPLY memóriahab fülilleszték használatával.Az E10BT-hez a COMPLY 400-as sorozatának bármely típusát, vagy az univerzális ( SmartCore) modelleket ajánljuk!


Mi az a COMPLY? COMPLY leírás és kompatibilitásválasztó    IDE KATTINTVA


COMPLYTM

SKU: SM-E10BT-01
Teljes leírás  

Availability: In stock

€63.97

Superspeed delivery.

Do you have any questions? Please call our support service: 00 36 1 907 0 709

Discounting shipping all over Europe.

90-day exchange guarantee. For 90 days you can bring back the unopened, unused product!

Details

Details

Specifikáció:

 • Meghajtó típusa: 13.5mm Dinamikus Neodímium
 • Frekvencia tartomány: 20Hz~20KHz

 • Ellenállás: 46±10% Ohms

 • Érzékenység: 100±2 dB - 1KHz/mW

 • Torzítás: <1%
 • Kábelhossz: 0.85 m

 • Bluetooth működési tartomány: 10m
 • Termék tömege: 120 g

 • Tartozékok:
 • 6 pár fülilleszték különböző métretekben és formai kialakításban
 • Dupla peremű fülillesztékek
 • 4 pár sport fülillesztékek ( recés kialakítás, hogy ne szigetelje le a környzete hangját teljesen.pld.: kerékpározáshoz)
 • kemény hordtok
 • töltő USB kábel

Additional Info

Additional Info

Érzékenység (DB) 100 +/- 3dB
Box E10BT Bluetooth fülhallgató 6x2 + 4x2 pár gumiharang Kemény tok USB töltőkábel Használati útmutató
Manufacturer SoundMAGIC
Kábelhossz (m) 0,85
Type In-Ear
Connection Bluetooth 4.1
Üzemidő (ó) 10-12
Material Fém
Battery (mAh) 200

Reviews

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Overall

Garantee 90

90-day exchange guarantee

Are you having doubts if you have chosen the right gift? Would you feel more certain if you could exchange your purchased, unused, unopened item without any problem? Become a Muzix Club member and enjoy the privileges of the membership!